25e Oldtimer & Classic Beurs Leek

De 25e jubileumeditie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek gaat door. Van vrijdag 8 t/m zondag 10 oktober 2021.

Zoals het er nu naar uitziet gaat de Oldtimer & Classic Beurs door. Reden genoeg om de 25e jubileumeditie van deze beurs te organiseren. Uiteraard handteren wij de regelgeving die tijdens de beurs in oktober gelden. 

25 jaar Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek. De eerste oldtimerbeurs ooit begonnen in 1984 in Leek was gelijk een succes. Vanaf 1988 werd de 5e t/m de 15e editie in 1998 in de enige hal van Sportcentrum Leek gehouden. Daarna is de beurs een tijd lang niet georganiseerd. In 2011 is de organisatie weer opgestart in het veel groter geworden Sportcentrum Leek. De beurs wordt nu gehouden in twee grote hallen met meer dan 8000 m2 ruimte.

Op de 25e editie zullen een aantal clubs aanwezig zijn. Een complete hal is hiervoor bestemd. De diversiteit van merken en modellen is groot. Een grote stand met Franse oldtimers en klassiekers van een zevental clubs hebben als thema limousines. Oldtimers en klassiekers van begin vorige eeuw tot eind tachtiger jaren staan op de beurs. Waaronder bijzondere exemplaren.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers en motoren uit privécollecties ook van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. Verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs zijn aanwezig.

De beurs wordt gehouden van vrijdag 8 t/m zondag 10 oktober 2021. De openingstijden zijn vrijdag van 17:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Op zondag 10 oktober wordt de jubileum oldtimerrit vanaf Sportcentrum Leek gereden. De rit start om 10:30 vanaf Sportcentrum Leek en komt daar ook weer terug. Natuurlijk is een entreekaartje inbegrepen. Informatie en opgave voor de rit op onze website.

Voor alle informatie en inschrijving voor deelname aan de beurs bezoek onze website www.oldtimerleek.nl

Sportcentrum Leek De Schelp 35, Leek. Tel.: 0594-512040. www.sporcentrumleek.nl

This is Sliced Diazo Plone Theme