26e Oldtimer & Classic Beurs in Leek

7 t/m 9 oktober in Leek

De 26e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek gaat definitief door. Afgelopen woensdagmiddag is het besluit gevallen dat de Topsporthal weer beschikbaar komt voor dit evenement.

De organisatie was uiteraard al lang bezig om de beurs te organiseren en het gaat weer een mooi evenement worden met bijzondere voertuigen. Diverse clubs nemen deel met mooie stands. De Franse clubs komen met diverse bijzondere sportwagens. De Historische automobiel vereniging, MG Noord, Veteranen automobiel club, Ford Taunis M club en de Traction club zijn aanwezig met mooie exemplaren van begin vorige eeuw tot in de jaren ’80.

Ook handelaren met onderdelen, documentatie, gereedschap en heel veel andere zaken komen naar Leek. Ook uit privé collectie komen er auto’s en motoren op de beurs. Diverse oldtimer bedrijven staan met oldtimer en klassiekers op de beurs.

Kortom er valt veel te bekijken en te kopen op de beurs.

De 26e editie van de Oldtimer & Classic Beurs is op vrijdag 7 oktober van 17:00 tot 21:00 uur en zaterdag 8 en zondag 9 oktober van 10:00 tot 18:00 uur open.

Voor informatie en deelname bezoek onze website www.oldtimerleek.nl of telefonisch 06-10568935.

Sportcentrum Leek, De Schelp 35, 9351 NV Leek.

This is Sliced Diazo Plone Theme