29 maart oldtimermeetings!

Maar dan wel virtueel!

Nee natuurlijk kunnen we niet bij elkaar komen en elkaars auto's bekijken, doodzonde natuurlijk, want kijken, luisteren, praten met elkaar en elkaar tips geven over hoe we reparaties uitvoeren, of waar onderdelen te vinden zijn, dat missen we allemaal!

Nu zijn er wat initiatieven om in plaats van fysieke meetings het dan maar virtueel te gaan doen! Dat is en blijft raar, maar zo heb je toch nog wat interactie.

Zondag a.s. zijn er online 2 evenementen die ons de moeite waard lijken.

Ten eerste Klassiekers op de koffie. Normaal in Winterswijk bij de strandlodge, nu op facebook! Tussen 11:00 en 13:00 uur kun je foto's, filmpjes etc posten tijdens het evenement. Je kunt de link naar het evenement hier vinden https://www.facebook.com/events/1098721670526588/

Ook in Belgie is een vergelijkbaar initiatief. Dit wordt georganiseerd door oldtimerweb.be Ook hier werkt het hetzelfde, plaats foto's of filmpjes van jouw oldtimer en stel de vragen als je antwoorden zoekt. 

https://www.facebook.com/events/526500878297146/

 

Maar dat kan natuurlijk ook altijd op de facebook pagina van Klassiek en Techniek, of op de facebook groep van Klassiek en Techniek. We zien graag jullie berichten en foto's voorbij komen van waar jullie op dit moment mee bezig zijn!

pagina https://www.facebook.com/KlassiekenTechniek/

groep https://www.facebook.com/groups/klassiekentechniek/

Foto KodK in betere zonnige tijden

This is Sliced Diazo Plone Theme