41e Antwerp Classic Salon 2-4 maart

Bezoek Klassiek en Techniek op de Antwerp Classic Salon

De Antwerp Classic Salon is een beurs waar je eigenlijk wel een keer naar toe moet. Wij van Klassiek en Techniek zijn in ieder geval weer aanwezig.

Je kunt onze HY bus treffen op stand nummer 2A 06. 

Zoals eerder gemeld kun je met korting het hele jaargang 2017 ontvangen. Zoek je complete andere jaargangen neem dan even contact met ons op voor de beurs, dan nemen we de juiste jaargang voor je mee. We kunnen immers niet alles meenemen.

Naast jaargangen Klassiek en Techniek kun je ook Uw Auto aanschaffen op de stand, lid worden, iemand anders lid maken of andere boeken aanschaffen. 

Ook nemen wij een hele leuke auto mee naar Antwerpen. Op de stand zal een Saab 93A uit 1957 te zien zijn. Deze ontzettend leuke Saab staat te koop! Wil je alvast meer zien van deze auto, dan kan op de site van Imparts, een van onze partners en trouwe adverteerders https://www.imparts.nl/cars-for-sale

Wij zullen zelf ook wat foto's maken van dit evenement. Maar wij zien ook heel graag foto's van onze lezers komen. Dus heb je foto's gemaakt, stuur ze dan in, dan plaatsen wij ze in Klassiek en Techniek en op onze Facebook pagina.

Tot in Antwerpen.

This is Sliced Diazo Plone Theme