Afgelaste evenementen

British cars and lifestyle en het concours d’elegance zijn afgelast

Helaas moeten we toch weer een bericht plaatsen dat er evenementen zijn afgelast. Het is zo vervelend voor de organisatoren om maanden bezig te zijn met allerlei details. De hoop hebben dat een evenement door kan gaan en dan moet je alsnog een paar weken voor het evenement melden dat het niet plaats gaat vinden. 

De regels van onze regering maken het ontzettend lastig voor deze organisatoren. Corona gooit nog steeds roet in het eten. 

Het Concours 'd Elegance Soestdijk is afgelast en wordt verplaatst naar 26 t/m 28 augustus 2022. Had je al kaarten besteld dan kun je het geld terug krijgen. Maar het kaartje kan ook gebruikt worden voor de editie van 2022. Dus steun de organisatie en bewaar het kaartje gewoon voor volgend jaar. 

Ook British Cars and Lifestyle is op het laatste moment afgelast. Deze wordt verplaatst naar de oorspronkelijke datum in 2022, namelijk 12 en 13 maart. 

De technische keuring van de Tulpenrally bij het Autotron gaat nog wel steeds door op 11 september

Er zijn een aantal evenementen die nog wel doorgaan, maar hou de websites van de organisaties in de gaten voor het laatste nieuws. 

This is Sliced Diazo Plone Theme