BEEK auto racing tuningdag

Vrijdag 30 november houden we weer een tuning- en rollenbankdag in de werkplaats van Beek Auto Racing in Den Haag. De gehele dag staat in het teken van tuning.

We bieden MINI-rijders de optie om op Nederlands bekendste rollenbank het vermogen van hun geliefde bolide te verifiëren. We hebben 14 plekken voor de rollenbanktest beschikbaar en u kunt zich nu opgeven via het contactformulier op onze website.


De kosten voor de rollenbank zijn 75 EUR (gratis als u softwaretuning afneemt) en mocht u specifieke wensen hebben dan horen we dat natuurlijk graag. We kunnen u tijdens de dag helpen met het toepassen van specifieke softwaretuning op uw MINI en u antwoorden geven op technische vragen omtrent uw geliefde MINI.

Voor iedereen die op de dag zelf een tuningstage afneemt, krijgt direct 20% korting op de software-upgrade. Wilt u graag nieuwe onderdelen voor uw MINI monteren, dan kunt u deze nu bij het personeel van Beek Auto Racing bestellen.

We bieden u direct 30% korting op alle Cobra Suspension veren, 10% op een nieuwe ITG luchtfilter en 20% korting op het volledige aanbod spacers voor uw MINI. We kunnen deze upgrades direct voor u monteren in de werkplaats!

De acties gelden alleen voor klanten die aanwezig zijn tijdens de dag.

This is Sliced Diazo Plone Theme