Bremen Classic Motorshow 2021

De Bremen Classic Motorshow gaat hoe dan ook door, maar wel online

De Bremen Classic Motorshow is zo'n evenement wat je een keer moet bezoeken. Helaas is Corona weer spelbreker en kan de beurs fysiek niet doorgaan. 

De organisatoren laten zich echter niet uit het veld slaan en hebben besloten er een online evenement van te maken. 

Op zaterdag 6 februari 2021 van 15:00 tot 18:00 uur zullen Frank Ruge en zijn team een online evenement houden. 

Ze beloven een gevarieerd programma. "We plannen een compact 5 uur durende live stream vanaf de beurs in Bremen."; zegt Ruge. Bezoekers kunnen thuis vanaf de bank of de eetkamertafel het evenement bezoeken via www.classicmotorshow.de

De deelname is gratis en je hoeft je niet te registreren.

Tijdens de livestream laat het team in Bremen zien wat ze hadden gepland voor de show van dit jaar. "We laten bijvoorbeeld een slectie auto's zien uit onze speciale show 'Biedermann & Brandstifter' als een teaser voor onze show in 2022", zegt Ruge. ER zullen ook auto's en motorfiets presentaties zijn. En ook nut-and-bolts discussies met mensen uit de industrie. Het programma is inclusief presentaties van specialisten, workshops en de inspectie van 3 kandidaten van de "Young Classics" categorie, die vervolgens ook te koop worden aangeboden.

Daarnaast zal het team uit Bremen een online marktplaats organiseren voor klassieke voertuigen, onderdelen en automobilia. Dit zal op de site te vinden zijn. "Dit is onze manier voor onze exposanten om wat te kunnen verkopen, en bezoekers om koopjes te jagen en toch wat te kopen", zegt Ruge

Covid dwingt de beurs om te schakelen naar een nieuw formaat met een online evenement. 

Origineel stond de 19e Bremen Classic Motorshow gepland van 5 tot 7 februari 2021. Helaas, in november 2020, zijn de organisatoren gedwongen door de Covid pandemie om de show af te lasten. Daarom is er nu een online evenement georganiseerd als troost, tot de Bremen Classic Motorshow in 2022 haar 20e verjaardag kan vieren. 

Voor veel liefhebbers van klassieke voertuigen en youngtimers op twee wielen en op vier wielen, is de show in Bremen dik aangestreept in de agenda. Mensen komen hier al bijna twee decennia om te genieten van de exposanten, een praatje te maken, te kopen en deals te maken. "Dit is een zwaar jaar geweest voor velen van ons", zegt Ruge. Maar hij merkt op dat de liefhebbers van klassiekers elkaar steunen en helpen. "In deze bijzondere tijd, willen we er zijn voor onze exposanten en bezoekers. We gaan nog steeds met hun het seizoen beginnen, en brengen een beetje licht in de duistere tijd van het jaar."

Will je meer weten? www.classicmotorshow.de 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme