British Cars and Lifestyle 11 en 12 september

De eerste oldtimerbeurs van 2021

Het eerste auto event van Autotron van dit jaar staat voor de deur. Op zaterdag 11 en zondag 12 september wordt de 29ste editie van een heel bijzonder event georganiseerd, namelijk British CARS & Lifestyle.

Over British CARS & Lifestyle
Al bijna 30 jaar British Best, met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten. Diverse standhouders komen met hun handelswaar naar Autotron.
Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is. Tevens kun je tijdens dit event genieten van heerlijke scones en fudges en live muziek in de pub.

Veilig & verantwoord
Wij hebben uitgebreide voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je ons event veilig en verantwoord kunt bezoeken. Wij verheugen ons dan ook enorm op jouw komst! Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die zijn getroffen.

Teaser: dit wil je niet missen!
Op zaterdag 11 september vindt de keuring van de Tulpenrallye plaats. Klassieke oldtimers uit verschillende landen worden op het Autotron terrein gekeurd en jij kunt dit meemaken! Deze keuring zal niet alleen een statische keuring zijn, ook zullen er diverse bijzondere verrichtingen gedaan moeten worden door de Tulpenrallye deelnemers.

Ticketverkoop bijna van start
De ticketverkoop voor niet alleen het grootste, maar ook het gezelligste evenement voor liefhebbers van Engelse Auto's, Groot Brittannië en de Engelse levenswijze gaat 1 augustus van start en graag brengen we jou daarvan als eerste op de hoogte! Wees er snel bij en koop nu hier je tickets.

 

This is Sliced Diazo Plone Theme