Citro Classica 2022 29 april t/m 1 mei

De stichting Citro-Classica organiseert van vrijdag (29 april 2022) tot en met zondag (1 mei 2022) een evenement voor alle Citroën clubs en liefhebbers (van groot tot klein). Ons motto is “Vrijheid, Blijheid” en vindt plaatst in de lente in een Franse sfeer.

Gedurende deze dagen zijn we te gast op Vliegveld Twenthe in Enschede, het grootste evenementenlocatie in Europa.

Wat mogen onze gasten verwachten: Er is een onderdelenmarkt, autoverkoop, brocante, straattheater, foodtrucks, eten en drinken, muziek en een heuse camping. Voor de kinderen zijn er diverse gratis activiteiten in de speciale Buiten Twentse Opvang (BTO).

Tijdens het evenement is er een diversiteit aan binnen- en buitenactiviteiten, veel plaatsen zijn buiten ook overdekt dus Citro-Classica is geschikt om met elk type weer te bezoeken. Het evenement biedt handelaren en/of standhouders de mogelijkheid  om binnen of buiten een standplaats te reserveren.

Het programma start op vrijdag 29 april voor de Citroën clubs, handelaren en campinggasten, zij zijn allemaal welkom vanaf 12.00 uur. Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei zijn alle bezoekers welkom vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Tevens bestaat er de mogelijkheid om gezellig mee te eten, via onze site (www.citro-classica.nl) kunnen de bezoekers, campinggasten en handelaren hiervoor reserveren. Via deze site zijn bovendien de tickets te verkrijgen (dagticket €15,00, weekendticket €27,50), kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Deze gunstige toegangsprijzen zijn aantrekkelijk, daarbij is parkeren geheel gratis.

Op vrijdag 29 april en zaterdag 30 april, van 20.00 uur tot 24.00 uur,  zijn een tweetal feestavonden gepland met een liveband.

Voldoende lokale hotels kunnen bijdragen in een uitstekend verblijf gedurende dit weekend, een gouden tip: voor een lage prijs kan de bezoeker ook gebruik maken van de Citro-Classica camping op het terrein. Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig en passen in de Franse sfeer van het evenement.

Als gastvrouw of gastheer meehelpen aan het leukste evenement van Nederland, dat is allemaal mogelijk.  Help onze bezoekers, terwijl je geniet van verschillende festiviteiten: van camping tot muziek, straattheater of brocante. Kijk snel op de site www.citro-classica.nl naar de mogelijkheden.

In de laatste week van februari 2022 hebben we een bezoek gebracht aan bijna 50 Citroën-gerelateerde garages, handelaren en organisaties om Citro-Classica onder de aandacht te brengen, en te bedanken voor hun steun voor dit prachtige evenement.

Wij hopen op veel kijkers en bezoekers, zodat wij samen met jullie van Citro-Classica een super mooi evenement kunnen maken voor de toekomst.

Tot ziens,

Richard en Arie (namens het bestuur van Citro-Classica).

 

Voor opmerkingen en/of vragen, stuur een mail naar citroclassica@gmail.com

This is Sliced Diazo Plone Theme