Classic Wheels and Coffee

Klassieke auto's met een bakje koffie

Classic Wheels and Coffee

Het Amerikaanse 'Classic Wheels and Coffee' is nu ook in Nederland neergestreken, in dit geval in Giessenburg. Nabij de Kolenbeurs, Doetseweg 34 in Giessenburg, zullen zondag 17 september 2017 liefhebbers van klassiekers hun voertuigen en kennis met elkaar delen.
 
Het concept van 'Classic Wheels and Coffee' is in de VS ontstaan en sindsdien overgewaaid naar Nederland. Rokus Bakker, zelf fervent verzamelaar van klassieke auto's, besloot daarom om een dergelijke dag in Giessenburg te organiseren. "Tijdens deze dag kunnen eigenaren van klassiekers samenkomen en hun liefde met elkaar delen onder het genot van een kop koffie", aldus de Giessenburger. Rokus roept dan ook iedereen op om naar het terrein rondom de Kolenbeurs in Giessenburg te komen. "Heb je iets speciaals, waar je erg trots op bent, kom gezellig langs voor een mooie middag met andere enthousiastelingen."
Kortom een gezellige middag met genoeg te zien. Houdt u van mooie auto's, een bakje koffie, Duitse worsten, etc. ? Kom dan naar de 5e editie van Classic Wheels and Coffee op 17 september aan de Doetseweg 34 in Giessenburg! We starten om 11.00 uur tot .... uur. Klassiek & Techniek zal ook aanwezig zijn
 
P.S. Zie ook de Facebookpagina: Classic Wheels and Coffee

gearchiveerd onder: , ,
This is Sliced Diazo Plone Theme