Essen motor show 2018

1 tot 9 december 2018 en preview day vrijdag 30 november

De Classic & Prestige Salon bij de Essen Motor Show 2018 Pure Automobiele Passie

De Classic & Prestige Salon: een van de vier pijlers van de Essen Motor Show van 1 tot 9 december 2018
(Preview Day: vrijdag 30 november)

Afsluitende bekroning van het classic car seizoen 2018

Show thema super sports cars

Meer dan 250 speciale automobielen, sport- en raceauto's uit

het aanbod van internationaal gerenommeerde dealers bij de oudste verkoop-salon in Duitsland

Voor de eerste keer neemt de 37e Classic & Prestige Salon bij de Essen Motor Show twee van de grootste hallen in beslag. Daarmee worden alle thema's rondom klassieke wagens gebundeld op meer dan 17.000 vierkante meter.

De verbouwing van de Messe Essen tot een van de technisch modernste beursterreinen van Duitsland maakt het mogelijk: naast de prestigieuze hal 1 bespeelt de 37e Classic & Prestige Salon voor het eerst ook de hele hal 2. Diet laat zien hoe belangrijk de Classic-beurs rond de seizoensafsluiting bij het PS-Festival in Essen is – en maakt een relaunch van de aantrekkelijke klassieker-beurs mogelijk: alle 120 exposanten die zich richten op het thema klassieke automobielen en het thema automobielen voor gepassioneerden, zijn nu geconcentreerd in één samenhangende Classic-Salon Wie zich voor classic cars interesseert, vindt hier het neusje van de zalm binnen het internationale aanbod op het gebied oldtimers, young classics, historische motorsport alsmede classic- en prestige-automobielen.

Voor de 37e keer organiseert de S.I.H.A de Classic & Prestige Salon in het kader van de Essen Motor Show. De oudste verkoop-salon van Duitsland is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke show in de classic- scene en tot een aantrekkelijke handelsplaats voor klassiekers op topniveau. Meer dan 250 oldtimers, klassieke verzamel- en prestige- automobielen en young classics stellen zich voor aan de naar verwachting 350.000 bezoekers. Daarbij vinden classic-liefhebbers alles wat bij hun hobby hoort: accessoires, diensten, gereedschap, literatuur, modelauto's, kunst, automobilia en club-presentaties.

Om de gerenommeerde internationale classic-dealers die bij de Classic & Prestige Salon exposeren, een extra stimulans te geven om alleen het beste van het beste uit hun aanbod in Essen te presenteren, is er ook ditjaar weer een Concours d’Elégance. Een jury van internationaal erkendeclassic-experts zal de mooiste, best gerestaureerde en meest elegante klassieker uit het dealer-aanbod uitroepen tot 'Best of Show'.

En van de hoofdattracties van de Classic & Prestige Salon zullen als vanouds de speciale shows van de S.I.H.A. zijn. In hal 1 komt een grote, fascinerende presentatie van exclusieve super sports cars uit de laatste vijf decennia. Daarmee is de Classic & Prestige Salon op Europa's grootste jaarlijkse automobielbeurs de seizoensafronding en meer dan ooit een absolute must voor gevestigde connaisseurs en voor jonge beginners.

Meer informatie op: www.siha.de www.essen-motorshow.de

This is Sliced Diazo Plone Theme