Feest!!! Klassiek en Techniek nummer 300!!!!!

Het jubileum nummer 300 vol met klassieke auto’s en motoren komt deze week uit

Nummer 300 is gereed en ligt eind deze week op de deurmat.

300 nummers oud is Klassiek en Techniek. Dat betekend 25 jaar aan mooie artikelen. Bijzondere auto's, motoren en brommers. Restauratie verhalen en vooral al 25 jaar verhalen van lezers. We gaan dit jaar gewoon door en zijn van plan nummer 400 ook zeker te gaan halen! Maar eerst dit mooie jubileum 300 nummers Klassiek en Techniek. Wij hebben onze cover er speciaal op aangepast!

Bent u nog geen abonnee dan is deze online via de website te bestellen. Klassiek en Techniek nummer 300 is ook in de winkel beschikbaar. Kun je hem niet vinden, of is de boekhandel te ver weg van het dorp verwijdert. Of misschien uit voorzorg ga je toch nog maar niet shoppen. Bestel dan gewoon nummer 300 via de website. Ook oude nummers zijn gewoon beschikbaar.

Wat kunt u in deze editie verwachten?

Op de cover van Klassiek en Techniek staan dit keer covers! Van de laatste jaren hebben we covers verzameld en deze maken de editie nummer 300 compleet! Het is immers feest!

Uiteraard hebben wij ook weer wat mooie sleutelverhalen uit onze rubriek Waar Gebeurt. Dit keer onder andere met Porsche, Wolseley, Maurelec, MAn-Saviem, Magirius, Peugeot, Acadiane en Traction Avant.

We duiken in de geschiedenis van de Steyr-Puch 500.

Verder maken we kennis met een hele mooie Lancia Beta Coupe

Daarnaast kijken we hoe het gaat met het project Peugeot 205 T16, deel 2

Bent u nog geen abonnee? Voor €55,- krijgt u een heel jaar lang elke maand een nieuw nummer en heeft u toegang tot het online archief met heel veel artikelen uit voorgaande jaren. 

klik <hier> om abonnee te worden.

Bent u geen abonnee, maar wilt u graag toch dit nummer of andere nummers los bestellen?

https://www.klassiek-techniek.nl/contact/klassiek-techniek-niet-in-het-rek-van-uw-tijdschriftenwinkel

De kerst staat voor de deur. Wil je een origineel kado geven, geef dan een abonnement op Klassiek en Techniek kado! 

Volg deze link en geef een abonnement kado! 

This is Sliced Diazo Plone Theme