Fijne kerstdagen en een fantastisch 2018 gewenst

Dat de kerst mooi mag zijn en dat 2018 weer vol staat van nieuwe avonturen

Natuurlijk staan wij als redactie van Klassiek en Techniek ook nog stil bij dit jaar. Want als klassiekerblad moet je terug kijken en het was wederom een mooi jaar. Wij hebben weer veel mensen kunnen inspireren voor restauraties, reparaties en mooie reizen.

Wij zijn blij en vooral trots dat wij weer een jaar lang Klassiek en Techniek elke maand op de deurmat hebben kunnen krijgen. En dat niet alleen, want ook op het digitale vlak zijn wij druk bezig en steeds bereikbaarder aan het worden. 

Ook ons digitaal archief groeit en groeit met elke editie. 

Trots zijn wij ook wat wij als redactie weten te bereiken. Freddy die steeds verder vordert met z'n Iso, zo ver dat hij er zelfs met zijn zwager nog weer een project bij neemt.

Ralph die naast zijn werk voor Klassiek en Techniek nog een boek weet te presenteren: In een rechte lijn dhttp://ragasto.nl/portfolio/in-een-rechte-lijn-ralph-stoove/

Jan-Erik die steeds actiever wordt als taxateur https://www.facebook.com/plettenburgtaxaties/

Wim is druk bezig met de restauratie van een Facel Vega, daar is vast meer van te verwachten in de toekomst

Aart breid zijn verzameling van excentrieke auto's steeds verder uit, dus ook daar kunnen we de nodige bijzondere auto's van verwachten

Jan-Bart is nog steeds actief binnen de Engelse autowereld en met name Lotus

Dennis rijdt vrolijk rond in zijn Ford Sierra, wie weet kunnen we daar ook nog wat van verwachten in de komende tijd

Niko is zich weer aan het voorbereiden op een nieuwe wintertrial, weer met een 2CV dus ook daar zijn weer mooie verhalen en vooral foto's van te verwachten.

Benno en Karianne verwachten wij natuurlijk weer heel veel moois van. Een van de leukste momenten afgelopen jaar was misschien wel het concours d'elegance op het Loo waar Benno met zijn hele pure Traction Cabrio zelfs de eerste prijs in zijn klasse wist te veroveren.

Bij terug kijken hoort ook vooruit kijken en wij gaan door met al onze passie en hopen jullie in het komend jaar weer mooie verhalen, mooie evenementen en vooral mooie restauraties voor te kunnen schotelen. 

This is Sliced Diazo Plone Theme