Flanders Collection Cars - countdown

Dit weekend vindt Flanders Collection Cars plaats in Flanders Expo.

 

Er is een gevarieerd aanbod met o.a. classic cars, onderdelen en memorabilia van 156 standhouders, is er nog veel te beleven. Warme wafels geserveerd uit een Engelse Asquith oldtimer, een photobooth in een Volkswagen busje uit '74 of de Alfa Romeo show stand met enkele iconische modellen. Bovendien is het cateringaanbod in hal 5 aangepast en wordt er tapijt in alle hallen voorzien voor een aangenamer beursbezoek. Een editie om naar uit te kijken!

De voorverkoop (€12 ipv €14) loopt, in tegenstelling tot voorgaande editie, niet door tijdens het event maar stopt op vrijdag 14/02 om middernacht. Bovendien krijg je aan de inkom op vertoon van jouw ticket een exclusieve sticker twv €2. Uiteraard kan je ook zonder ticket naar FCC en betaal je gewoon aan de kassa.

N.a.v. het 110 jarig bestaan van Alfa Romeo worden er verschillende iconische modellen geexposeerd, waaronder een prachtige GTA 1300 van het bouwjaar '68, met dank aan Ital Mobiel. Deze racewagen werd in '65 door Autodelta, de racedivisie van Alfa Romeo, ontwikkeld met typeaanduiding GT Alleggerita, kortom GTA.

Parking

Afgelopen week werd FCC op de hoogte gebracht dat de stad Gent eenzijdig en zonder overleg met Flanders Expo de parkeertarieven heeft aangepast naar het standaardtarief van €10 per wagen voor de parkings rond Flanders Expo (die eigendom zijn van de stad Gent). Noch Flanders Expo, noch wij als beursorganisator hebben hier ook maar de minste inspraak in gekregen, wat wij ten zeerste betreuren. FCC zal er alles aan doen om deze beslissing terug te draaien, maar wij dienen de bezoekers te vragen om rekening te houden met een parkeertarief van €10 per wagen. 

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme