Gratis kaarten voor InterClassics 2018 in Maastricht

Krijg gratis kaarten bij Klassiek en Techniek voor de InterClassics 2018 in Maastricht

Het lijkt nog ver weg, maar de InterClassics 2018 komt er weer aan. Van 11 - 14 januari 2018 zal in de MECC Maastricht de InterClassics weer gehouden worden. Het is de 25e editie van deze klassiekerbeurs. Aan de hand van de 18 thema's die afgelopen 25 jaar de revue zijn gepasseerd (waaronder Jaguar, Ferrari, Porsche, Aston Martin, Bugattie, British Royals, Maserati maar ook Grand Prix Classics, America's Fine Classics e.d.) zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. De mooiste en meest exclusieve classic cars van deze thema's zullen tentoongesteld worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan deze classic cars, van onderdelen tot automobilia

Bij Klassiek en Techniek kunt u gratis kaarten krijgen voor de InterClassics 2018 in Maastricht. Wanneer u voor de InterClassics 2018 lid wordt van Klassiek en Techniek ontvangt u gratis toegangskaarten voor de InterClassics 2018. 

Wat kunt u verwachten van een abonnement bij Klassiek en Techniek? Natuurlijk krijgt u 12 keer per jaar Klassiek en Techniek op de deurmat. Vol met restauratie verhalen, technische tips, aankoopadviezen en alles wat met Klassiek vervoer te maken heeft. Daarnaast heeft u toegang tot ons digitaal archief. 

Dit betekend dat u niet alleen 12 keer per jaar Klassiek en Techniek op de deurmat krijgt. Maar dat u gratis toegang heeft tot alle artikelen die ooit in Klassiek en Techniek gestaan hebben. Zoekt u informatie over een bepaald model auto? Als het in Klassiek en Techniek gestaan heeft kunt u dit als lid gratis opzoeken.

Uiteraard gunnen wij onze leden ook de kans om gratis naar InterClassics 2018 te gaan. Wanneer u een Cadeau abonnement geeft aan een (auto)vriend, relatie of familielid. Of u koopt een van onze boeken, sets met oude nummers of opbergmappen dan kunt u gratis toegang krijgen.

Kijk op pagina 79 van nummer 236 voor meer informatie. En uiteraard zult u ook in nummer 237 de nodige info kunnen lezen.

U kunt ook altijd contact opnemen met onze uitgever Benno Schmitz benno@klassiek-techniek.nl of bel: 0570 565 029

This is Sliced Diazo Plone Theme