IJsselclassics zaterdag 2 september

Eén dag per jaar is Welsum het klassieke mobiele hart van Nederland met het Oldtimerfestival“IJsselclassics”

Zaterdag 2 september 2023 “IJSSELCLASSICS” in Welsum

Eén dag per jaar is Welsum het klassieke mobiele hart van Nederland met het Oldtimerfestival“IJsselclassics”.

Aan de linker IJsseloever tussen Deventer en Zwolle liggen de mooie en gezellige terreinen van Eettapperij Bijsterbosch en Camping “De Stuurmanskolk” waar, inmiddels voor de 15e keer, op de eerste zaterdag van september “IJsselclassics” plaats zal vinden.

Een evenement dat open staat voor alle klassiekers op vier of meer wielen van tenminste 25 jaar oud dus voor personenauto’s, bedrijfswagens, trucks en tractoren.

Jaarlijks kan men hier genieten van een grote diversiteit aan klassieke voertuigen uit binnen- en buitenland en van een prachtige route door de IJsselvallei en over de Veluwe.

Vanaf 10.00 uur worden de deelnemers met Welsumse gastvrijheid ontvangen - met koffie/thee en iets lekkers – waarna er tijd is voor het ontmoeten van en gezellig bijpraten met klassiekerliefhebbers en het bekijken van al het moois van de deelnemers. 

Rond 11.30 uur gaat de rally/rit van start. Een route die ook dit jaar weer voert over mooie wegen in de prachtige omgeving van de IJsselvallei en Veluwezoom.

Bij aankomst ontvangen de deelnemers een rallybord en een ‘roadbook’. Naar keuze kan er gereden worden op basis van ‘bolletje-pijltje’ of een eenvoudige routebeschrijving.  

Tevens ontvangt iedereen een lunchpakket voor onderweg, 10 consumptiemunten per team te besteden bij terugkomst en een blijvende herinnering.

De finish/binnenkomst van de deelnemers wordt verwacht vanaf 16.00 uur.

Vanaf 17.00 uur zijn zowel deelnemers als bezoekers van harte welkom om deze dag gezamenlijk af te sluiten met een barbecue/buffet en prijsuitreiking.

Voor degenen die eerder willen komen en/of langer willen blijven, is het mogelijk om te verblijven op Camping “De Stuurmanskolk” in een 4-persoons chalet of met een eigen kampeervoorziening (tent, caravan, camper). Tevens zijn er B&B’s en hotels in de omgeving.

Wanneer:      zaterdag 2 september 2023

Waar:             Eettapperij Bijsterbosch/ Camping “De Stuurmanskolk”, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum

Kosten:          € 60,- per team van 2 personen (inclusief barbecue/buffet)

Inschrijven:   zo spoedig mogelijk, deelname op volgorde van binnenkomst.

Informatie/ 

Inschrijven:   www.ijsselclassics.nl of stuur een e-mail met uw vraag naar: info@ijsselclassics.nl

 

Wij verheugen ons op uw komst!

This is Sliced Diazo Plone Theme