Interclassics Brussel

7e editie van InterClassics Classic Car Show Brussels weer als vanouds

Afgelopen weekend was de Interclassics  Classic Car Show Brussels. Het evenement wat we in Nederland natuurlijk kennen van Maastricht dat begin januari weer plaats gaat vinden. 

Dit jaar was in vergelijking met vorig jaar een top editie met maar liefst 24.000 bezoekers. Een stijging van maar liefst 26% ten opzichte van vorig jaar. 

Een best of show werd er ook verkozen en dat is geworden een Lancia Astura (series 3) tipo boca uit 1936. Een prachtige auto waarvan u misschien in ons blad nog wat gaat zien. 

Thema's waren 75 jaar Ferrari en 50 jaar BMW M. 

We kijk in ieder geval uit naar de Interclassics in MECC Maastricht. Waar Klassiek en Techniek dit jaar niet aanwezig zal zijn met een stand, maar uiteraard zullen we aandacht aan het evenement besteden. 

In het tegen staat de ‘Dutch Grand Prix Classics’. Hiervoor werkt de organisatie samen met internationale musea en privéverzamelaars. Alle geëxposeerde Formule 1-wagens zijn verbonden aan de bijzondere F1-geschiedenis van Circuit Zandvoort. 

InterClassics kondigt aan dat de achtste editie van Classic Car Show Brussels zal plaatsvinden van vrijdag 17 t/m zondag 19 november 2023 in Brussels Expo. Meer informatie over de beurs is te vinden op de website www.interclassics.events

This is Sliced Diazo Plone Theme