InterClassics Brussel 2017

Argentijnse familie Zapp opent InterClassics Brussel 2017

 

Van 17 t/m 19 november is de InterClassics Brussel. De beurs in Brussel wordt geopend door de Argentijnse familie Zapp. Als u denkt wie is deze familie dan bent u misschien niet de enige, maar de familie heeft een zeer interessant verhaal.

In 2000 vertrok Herman Zapp samen met zijn vrouw Candelaria op reis. Het oorspronkelijke plan was om van Argentinië naar Alaska te reizen met 3000 euro op zak. Maar de reis liep compleet uit de hand en zeventien jaar later hebben ze al ruim 360.000 kilometer achter de rug en zijn er onderweg vier kinderen bijgekomen geboren in Verenigde Staten, Alaska, Argentinië en Australië. Inmiddels heeft de familie Zapp in zeventien jaar tijd meer dan 83 landen bezocht en zullen zij op vrijdag 17 november België als 84ste land kunnen toevoegen aan hun lijstje. Na België staan onder meer Frankrijk, Spanje, Portugal, Marokko en de Canarische eilanden op het programma. Tijdens InterClassics Brussels is de familie Zapp én uiteraard hun auto aanwezig en vertellen zij graag over hun avonturen en delen ze hun anekdotes met de bezoekers en standhouders van de beurs. Wat kunt u verder verwachten van de InterClassics in Brussel?

Klassiek en Techniek is helaas niet aanwezig met een stand. Maar toch kunt u Klassiek en Techniek tegen komen. Benno en Karianne zijn wel aanwezig op de beurs en zullen zelf als bezoeker rondlopen. Verwacht dus in ieder geval een foto's voor in evenementen in Klassiek en Techniek nummer 137.

Thema's van de InterClassics Brussel zijn Cyclecars & Grand Sport - Highlighting a forgotten motor history. The Big Five - Presenting The European National Motor Museums. Hopelijk zien we u daar! En mochten we u daar niet treffen, wij zien graag foto's, verhalen en ervaringen tegemoet op onze website, facebook pagina (https://www.facebook.com/KlassiekenTechniek) of facebook groep (https://www.facebook.com/groups/klassiekentechniek) van Klassiek en Techniek.

 

 

 

 

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme