Interclassics Maastricht 2018

Op de interclassics zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden

De Interclassics bestaat in 2018 25 jaar en dat gaan ze vieren. Uit alle thema's van de afgelopen 25 jaar hebben ze een collectie samengesteld van 18 auto's die allemaal te zien zullen zijn. Dat zijn zeker niet de minste auto's.

Onder andere de Aston Martin DB5 van James Bond zal te bewonderen zijn. Maar wat dacht je van een echte Le Mans winnaar in 1957 in de vorm van een Jaguar D-type; de 'XKD 606'. Ook staat er een Porsche 550 Spyder 1500RS van de state of art Classic Porsche Collection.

Natuurlijk is Klassiek en Techniek ook aanwezig op de Interclassics. Wij zullen er weer staan met onze HY Bus. En mocht u nog wat nummers missen in uw collectie, dan kun je de collectie daar proberen compleet te maken. Wil je zeker weten dat onze uitgever de juiste Klassiek en Techniek bij zich heeft, neem dan even contact met hem op zodat je niet achter het net vist. Zeker bij oudere exemplaren is dit aan te bevelen.

Maar uiteraard kun je met een lidmaatschap van Klassiek en Techniek gratis gebruik maken van ons online archief. Daardoor vis je nooit achter het net, want alle edities zijn terug te vinden in het archief (tot ongeveer 2015).

Bij Klassiek en Techniek kunt u gratis kaarten krijgen voor de InterClassics 2018 in Maastricht. Wanneer u voor de InterClassics 2018 lid wordt van Klassiek en Techniek ontvangt u gratis toegangskaarten voor de InterClassics 2018. 

Wat kunt u verwachten van een abonnement bij Klassiek en Techniek? Natuurlijk krijgt u 12 keer per jaar Klassiek en Techniek op de deurmat. Vol met restauratie verhalen, technische tips, aankoopadviezen en alles wat met Klassiek vervoer te maken heeft. Daarnaast heeft u toegang tot ons digitaal archief. 

Dit betekend dat u niet alleen 12 keer per jaar Klassiek en Techniek op de deurmat krijgt. Maar dat u gratis toegang heeft tot alle artikelen die ooit in Klassiek en Techniek gestaan hebben. Zoekt u informatie over een bepaald model auto? Als het in Klassiek en Techniek gestaan heeft kunt u dit als lid gratis opzoeken.

Uiteraard gunnen wij onze leden ook de kans om gratis naar InterClassics 2018 te gaan. Wanneer u een Cadeau abonnement geeft aan een (auto)vriend, relatie of familielid. Of u koopt een van onze boeken, sets met oude nummers of opbergmappen dan kunt u gratis toegang krijgen.

Kijk op pagina 79 van nummer 237 voor meer informatie.

U kunt ook altijd contact opnemen met onze uitgever Benno Schmitz benno@klassiek-techniek.nl of bel: 0570 565 029

This is Sliced Diazo Plone Theme