Kart kampioen Roy Bakker op Wheels in the West

Vijfvoudig Nederlands Kampioen karten Roy Bakker is met zijn kart aanwezig op Wheels in the West, in het Plantariumgebouw, ITC-terrein in Hazerswoude-Dorp

 

Tussen de grote verzameling oldtimers is de OK1 Kart een opvallende verschijning. Via videobeelden kan het publiek kennis nemen van zijn races en er kan een selfie gemaakt worden met Roy en zijn kart. Het hoogtepunt wordt de ontmoeting zaterdag tussen de legendarische formule 1 coureur Jan Lammers en Roy Bakker. 

 

‘Oud’ en ‘jong’ illustreert wat op Wheels in the West te zien is: oldtimers en youngtimers. Op zaterdag én zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur in het Plantariumgebouw.


Tickets

Tickets verkrijgbaar via www.wheelsinthewest.nl á €11,- p.p. of aan de kassa voor €12,50 p.p. Bezoekers met een eigen oldtimer kunnen bij de entree op een speciale plaats parkeren voor slechts €1,00.


Rally-tour

Onder auspiciën van MAC Rijnland Alphen a/d Rijn wordt op zondag 30 september een laagdrempelige rally-tour gehouden door het Groene Hart met een lengte van 70 km en een rijtijd van circa 3 uur. Start en finish bij Wheels in the West in het Plantariumgebouw. Na afloop kunnen de auto’s geparkeerd worden op het speciale Rally-tour parkeerterrein. Deelname + 2 entreetickets €35,00 per equipe.

https://www.wheelsinthewest.nl/index.html

This is Sliced Diazo Plone Theme