Klassiek en Techniek 264

Het is weer tijd voor het nieuwe nummer

Nummer 264 ligt deze maand weer op de deurmat en in de winkel. En wat kun je verwachten in deze nieuwe Klassiek en Techniek.

We hebben een mooi restauratie verhaal van een Ford Comete. Een bijzondere Franse auto die de harten van menig redactielid van Klassiek en Techniek doet smelten.

Laatst hebben we al een keer de aandacht gevestigd op het verhaal van Josef Ganz, de man die de Kever bedacht heeft. In deze editie van Klassiek en Techniek besteden we er weer veel aandacht aan. 

Nissan is een merk waar niet iedereen direct warm voor loopt, maar in deze Klassiek en Techniek laten we u kennis maken met een paar echte liefhebbers van Nissan. Dit Japanse merk is al jaren op de Europese markt en heeft vele bijzondere auto's voortgebracht.

Daarnaast hebben wij een Mitsubishi Pajero met een mooi verhaal in Klassiek en Techniek. Waarbij met name de techniek van de Mitsubishi Pajero onder de aandacht komt.

Uiteraard hebben wij nog veel meer items in de komende editie staan. De moeite waard om te lezen. Mocht u nog geen abonnee zijn, het nieuwste nummer is te bestellen via onze website. En bij de betere boekhandel te koop. Maar als u abonnee wordt heeft u ook toegang tot ons digitaal archief waarin vele artikelen uit oude Klassiek en Technieks zijn opgenomen en die toegang is geheel gratis bij een abonnement. 

https://www.klassiek-techniek.nl/winkel/abonneren/abonneer


https://www.klassiek-techniek.nl/online-archief

This is Sliced Diazo Plone Theme