Klassiek en Techniek 265

Zelfs tijdens de corona crises komt Klassiek en Techniek gewoon uit

We beginnen deze editie met de prachtige Alfa Romeo Freccia D'Oro, een mooi verslag van deze schitterende auto. En de Freccia D'Oro mag ook de cover sieren van deze Klassiek en Techniek.

We gaan een rondje om de kerk rijden met een beetje vreemde auto, een Heynsdyk.

Daarnaast staat in deze Klassiek en Techniek een passie voor de Ford Cortina.

Ook staan er natuurlijk weer veel verhalen van waar gebeurd in de Klassiek en Techniek. Dit keer aandacht voor een Fiat, Landrover, Motobecane, NSU en een Porsche. 

Verder hebben wij aandacht voor blussen. Want nu de klassiekers weer buiten mogen rijden gaan er helaas toch altijd weer wat auto's in vlammen op. 

En zo hebben we in deze Klassiek en Techniek nog veel meer items. Goed en fijn om binnen, of in de tuin in het zonnetje de tijd te doden.

Door het coronavirus zijn heel veel evenementen afgelast en kunnen we pas per 1 juni weer verwachten in groepen wat te doen. Kortom, voor veel mensen is dit de tijd om weer te sleutelen aan de auto's, af en toe een rondritje alleen. En de rest van de tijd?

Tip: Sluit nu een abonnement af op Klassiek en Techniek, dan krijg je elke maand een nieuw exemplaar thuis, maar je krijgt ook toegang tot het online archief. Daarin staan heel veel artikelen die kunnen helpen bij het sleuten of restaureren en het online archief van Klassiek en Techniek is gratis toegankelijk voor alle abonnees. 

Hierbij wensen wij iedereen heel veel sterkte toe tijdens deze periode. Of om de tijd door te komen, maar vooral ook jullie gezondheid. Laten we voor elkaar zorgen en 1,5 meter afstand houden zodat we snel weer mooie dingen kunnen doen samen. 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme