Klassiek en Techniek 267

Nummer 267 komt deze week uit

 

Ondanks Corona gaan wij gewoon stug door en hebben weer een mooi gevuld blad. 

In Klassiek en Techniek nummer 267 kunnen we het volgende vinden. 

We maken kennis in Klassiek en Techniek met badge engineering uit de 60's. We vergelijken twee auto's uit de stal van BMC.

We maken weer een rondje om de kerk. Dit keer met een Fiat 1100. Een vroeger nog wel eens gezien model, maar nu erg zeldzaam geworden.

De autodokter gaat ook Italiaans en beoordeeld een Lancia Flaminia Berlina.

Ook op tweewieler gebied heeft Klassiek en Techniek weer een oldtimer motorfiets in de picture, namelijk een Sparta uit 1932.

Helaas zijn er heel weinig evenementen op het moment. Onze lezers hebben een prachtig aandeel in dit nummer met foto's van hun eigen projecten en hun eigen oldtimers. 

Klassiek en Techniek 267, weer een mooi vol nummer vol met oldtimers, klassiekers, sleutelverhalen en tips ligt dit weekend in de brievenbus voor abonnee's en is in de betere boekhandel verkrijgbaar. 

Wil je een los nummer bestellen, dat kan natuurlijk altijd via onze website. 

Natuurlijk kun je ook abonnee worden van Klassiek en Techniek. Dit kost nog geen 50 euro per jaar en dan krijg je elke maand Klassiek en Techniek thuis gestuurd. En je krijgt toegang tot ons digitaal archief waar vele verhalen en artikelen uit vorige edities te vinden zijn. En het digitaal archief is gratis toegankelijk. Kijk op onze website onder Artikelen voor voorbeelden. 

Wilt u abonnee worden van Klassiek en Techniek, klikt u dan op deze link https://www.klassiek-techniek.nl/winkel/abonneren/abonneer

 

This is Sliced Diazo Plone Theme