Klassiek en Techniek beschikbaar in de lockdown

De winkels zijn wel dicht, maar K&T is beschikbaar!

Helaas is het slecht nieuws voor heel veel ondernemers, de winkels moeten dicht. We gaan in lock down. Corona gooit weer roet in het eten. 

Reikhalzend kijken we uit naar het voorjaar, waarin we hopelijk gevaccineerd zijn en gewoon weer alles kunnen doen wat we normaal ook doen. 

Klassiek en Techniek en haar redacteuren doen hun uiterste best om ook in deze Corona tijd nog leuke verhalen te vinden. Soms maken we nieuwe verhalen gewoon volgens de maatregelen die er gelden. 

Maar wat als je nu geen abonnement hebt? (hoezo niet??) En je gewend bent om af en toe losse nummers te halen? Ja dat kan nu ook niet helaas. Want Klassiek en Techniek is niet via de supermarkten verkrijgbaar.

Vrees niet! er is een oplossing! Gewoon online bestellen!

Maak gebruik van deze link en bestel de nieuwste editie online. En ook oudere nummers kunnen gewoon besteld worden! https://www.klassiek-techniek.nl/contact/klassiek-techniek-niet-in-het-rek-van-uw-tijdschriftenwinkel

Maar misschien is dit wel het moment om gewoon door te pakken. En gewoon een abonnement op Klassiek en Techniek te nemen. Dat kan natuurlijk ook gewoon! 1 jaar voor maar 50 euro en je hebt onbeperkt toegang tot ons online archief. Kortom, je krijgt niet 1 nummer, je krijgt honderden nummers! 

https://www.klassiek-techniek.nl/winkel/abonneren/abonneer

Uiteraard wensen we iedereen alle gezondheid toe. Zeker met de komende kerstdagen en oud en nieuw in het vooruitzicht. Maar we hopen vooral dat we jullie volgend jaar weer persoonlijk mogen begroeten bij de verschillende evenementen. We kijken er enorm naar uit!

This is Sliced Diazo Plone Theme