Klassiek en Techniek lezersavond

Ecomaxx fuel, een lezing van Benno en de presentatie van het nieuwe boek over de Palmen collectie van Ard en Arnoud op de Weegh

De eerste donderdag van de maand is in zicht en dus tijd voor de Klassiek & Techniek-lezersavond. De herfst heeft zijn intrede nog niet werkelijk gedaan en ook voor donderdag wordt er droog en voor de tijd van het jaar, warm weer voorspeld. Wellicht een reden om met je klassieker een rit over de IJsseldijk naar Welsum te maken.

Deze avond zal Benno Schmitz, voor de meesten welbekend -organisator van de lezersavonden, uitgever van Klassiek & Techniek en groot liefhebber/bezitter van klassieke auto's- ons meer vertellen over de voor- en nadelen van Ecomaxx-benzine.

Lezing: 'Ecomaxx, voors en tegens'

In deze lezing zal Benno ingaan op de ins- en outs van benzines en Ecomaxx in het bijzonder. Vanuit zijn passie voor klassieke auto's en zijn enthousiasme om ze goed en veilig rijdend te houden, deelt Benno zijn bevlogenheid over het onderwerp brandstof voor klassiekers.

Daarnaast zal Ard op de Weegh aanwezig zijn. Dit om het boek te presenteren dat hij samen met zijn zoon Arnoud heeft geschreven: 'Palmen Collectie. Het verhaal achter de schuurvondst'

Wat dreef de heer Palmen om 40 jaar lang auto's te kopen en nauwelijks wat te verkopen? Waarom liet hij slechts enkelen toe tot zijn verzameling en waarom was hij in eerste aanzet wantrouwend tegen iedereen? In het boek wordt ingegaan op de persoon achter de Palmencollectie. Tevens neemt het boek je mee in de collectie zelf en de geschiedenis van verschillende auto's uit de collectie.

In deze extra lezing vertelt auteur Ard Op de Weegh ons over de tot standkoming van dit bijzondere boek.

Nieuwsgierig naar dit unieke verhaal? Kom dan donderdag 5 oktober naar de lezersavond. Voor degenen die eventueel het boek willen aanschaffen, dit kan voor een speciale lezersavond-prijs.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 5 oktober bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)
20.00 uur lezing 'Ecomaxx, voors en tegens' door Benno Schmitz
extra lezing 'Palmen Collectie. Het verhaal achter de schuurvondst' door Ard Op de Weegh

Taxatie 

Taxateur Jan-Erik Plettenburg van Plettenburg Taxaties komt naar de lezersavond voor het taxeren van klassiekers voor de verzekering. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan graag vooraf aanmelden (Telefoon Jan-Erik Plettenburg: 06 - 16 08 81 87).

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 

Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme