Klassiek en Techniek Lezersavond 1 februari

Motor koeling en radiateurs is het onderwerp van deze avond

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

Deze eerste donderdagavond van de maand staat in het teken van de koeling van het motorblok in oldtimers. Koelingen- en radiateurenspecialist Martin Kamphuis zal ons meenemen in de wereld van één van de essentiële onderdelen van onze oldtimers.

"Bij restauraties staat de koeling, tegen de tijd dat het geld op is, nogal eens als hekkensluiter op het wensenlijstje en wordt er aan dit belangrijke aspect (te) weinig aandacht besteed terwijl het voor de duurzaamheid van de restauratie essentieel is", aldus Martin Kamphuis. Martin vertelt ons de ins en outs van de koeling van het motorblok in klassieke auto's. 

Als vaste bezoeker van de Klassiek & Techniek-lezersavond is Martin geen onbekende. Wat niet iedereen weet is dat Martin al sinds 1986 met oldtimers "bezig is" en dat hij met alle klassiekers die in zijn bezit zijn geweest, meer dan twee voetbalvelden kan vullen. Een gepassioneerd klassiekerliefhebber en al ruim 25 jaar specialist in koelingen en radiateuren.

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 1 februari bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)
20.00 uur lezing: "Koeling van het motorblok in oldtimers" door Martin Kamphuis

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 

Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme