Klassiek en Techniek lezersavond 1 juni

Een lezing over Lancia door Wim Oude Weernink

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

De lente is inmiddels op gang gekomen evenals de vele klassiekers die uit schuren en garages weer tevoorschijn zijn gehaald. 

De weervoorspelling voor donderdag 1 juni is volop zonneschijn en 25 graden. Een uitgelezen dag om tegen de avond een ritje over de IJsseldijk naar Eettapperij Bijsterbosch in Welsum te maken. 

Op deze Klassiek & Techniek-lezersavond zal Wim Oude Weernink, bevlogen autojournalist en Lancia-kenner bij uitstek, ons meenemen in de boeiende en rijke historie van Lancia en haar toekomst.

Wil jij ook meer weten over dit bijzondere Italiaanse automerk en heb je zin in een gezellige avond in goed klassiekerliefhebbers-gezelschap, dan ben je van harte welkom op de lezersavond van 1 juni.

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 1 juni bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)
20.00 uur lezing: 'Lancia's historie en toekomst' door Wim Oude Weernink

Taxatie 

Taxateur Jan-Erik Plettenburg van Plettenburg Taxaties komt naar de lezersavond voor het taxeren van klassiekers voor de verzekering. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan graag vooraf aanmelden (Telefoon Jan-Erik Plettenburg: 06 - 16 08 81 87).

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 
Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme