Klassiek en Techniek lezersavond 2 maart

Lezing: Van Welsumse ondernemer tot Braziliaanse schone

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

Deze week verschijnt het 300ste nummer van Klassiek & Techniek, een mijlpaal waar we trots op zijn en mede mogelijk gemaakt door de lezers van Klassiek & Techniek. We verheugen ons dan ook weer op de maandelijkse gezellige Klassiek & Techniek-lezersavond, deze maand op donderdag 2 maart.

Lezing: Van Welsumse ondernemer tot Braziliaanse schone 

Deze donderdagavond neemt de Welsumse ondernemer en oldtimersbezitter Wim Bijsterbosch ons mee op zijn succesvolle ondernemersavontuur in Brazilië dat echter niet bepaald zonder slag of stoot verliep.

Een verhaal over visie, tegenslagen en overwinningen dat aandoet als een spannende film met als kers op de taart een klassieke Braziliaanse Volkswagenbus die zich inmiddels thuis voelt in Welsum.

Nieuwsgierig naar dit bijzondere verhaal? Je bent van harte welkom op donderdagavond 2 maart!

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 2 maart bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)
ca. 20.00 uur: lezing 'Van Welsumse ondernemer tot Braziliaanse schone' door Wim Bijsterbosch 

Ecomaxx-benzine voor klassiekers

Wil je dat jouw geliefde klassieker(s) na de winterslaap weer gezond en vlot ontwaakt? Denk dan aan Ecomaxx-benzine. Voor meer informatie vraag Benno (Op de lezersavond of telefonisch op: 0570-565029 of via mail: benno@klassiek-techniek.nl)

Taxatie 

Taxateur Jan-Erik Plettenburg van Plettenburg Taxaties komt naar de lezersavond voor het taxeren van klassiekers voor de verzekering. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan graag vooraf aanmelden (Telefoon Jan-Erik Plettenburg: 06 - 16 08 81 87).

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 

Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme