Klassiek en Techniek lezersavond 3 augustus

Gewoon een gezellig avond

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

De eerste donderdag van de maand staat er weer aan te komen en dus tijd voor  de Klassiek & Techniek-lezersavond. Ook al werkt het weer niet mee aan het vakantiegevoel, we doen het toch even wat rustiger aan. Op donderdag 3 augustus is er dan ook geen speciaal thema maar wel een gezellige avond in goed gezelschap van klassieke autoliefhebbers met een hapje en drankje.

Hoop doet leven. We gaan ervan uit dat de zon zich komende donderdag wat vaker zal laten zien en dat het een mooie avond wordt voor een ritje met je klassieker.

We zien je graag en hopen dat we jouw klassieker deze avond bij Eettapperij Bijsterbosch in Welsum kunnen bewonderen.

Save the date: Zaterdag 2 september 2023 'IJSSELCLASSICS'

Op zaterdag 2 september start voor de 15e keer de 'IJsselclassics' vanaf de mooie terreinen van Eettapperij Bijsterbosch en Camping 'De Stuurmanskolk' in Welsum.

Een oldtimerfestival dat open staat voor alle klassiekers op vier of meer wielen van tenminste 25 jaar oud dus voor personenauto's, bedrijfswagens, trucks en tractoren.

Jaarlijks kan je hier genieten van een grote diversiteit aan klassieke voertuigen uit binnen- en buitenland en van een prachtige route door de IJsselvallei en over de Veluwe. Deze dag wordt gezellig afgesloten met een barbecue-buffet.

Voor meer informatie over dit gezellige en mooie evenement en inschrijven, kijk op: https://ijsselclassics.nl 

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 3 augustus bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 

Bewonderen van en verhalen horen over de aanwezige klassiekers
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)

Taxatie 

Taxateur Jan-Erik Plettenburg van Plettenburg Taxaties komt naar de lezersavond voor het taxeren van klassiekers voor de verzekering. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan graag vooraf aanmelden (Telefoon Jan-Erik Plettenburg: 06 - 16 08 81 87).

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 

Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

 

This is Sliced Diazo Plone Theme