Klassiek en Techniek lezersavond 4 mei

Het thema voor deze avond is "auto's kiek'n"

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

De eerste mooie voorjaarsdagen zijn een feit en ook voor aanstaande donderdag zijn de weergoden ons goed gezind. De voorspelling voor Welsum is: 21 graden en droog. Een prachtige avond om met je klassieker een ritje door de IJsselvallei naar de lezersavond bij Eettapperij Bijsterbosch in Welsum te maken.

Deze avond staat in het teken van "auto's kiek'n". Dus haal jouw geliefde klassieker van stal, poets hem op en geniet van de rit naar Welsum.

Wij verheugen ons op de aanblik van en alle verhalen rondom jullie klassiekers.

Je bent van harte welkom op donderdagavond 4 mei!

Vooraankondiging 

Zet alvast in je agenda: 1 juni 2023 lezing "Lancia's historie en toekomst" door de nestor van de Nederlandse Autojournalistiek en Lancia-kenner bij uitstek, Wim Oude Weernink. 

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 4 mei bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 

Auto's kiek'n
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)
 

Taxatie 

Taxateur Jan-Erik Plettenburg van Plettenburg Taxaties komt naar de lezersavond voor het taxeren van klassiekers voor de verzekering. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan graag vooraf aanmelden (Telefoon Jan-Erik Plettenburg: 06 - 16 08 81 87).

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 

Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme