Klassiek en Techniek Lezersavond 5 januari

Donderdag 5 januari luiden wij gezamenlijk het nieuwe klassiekerjaar in op de eerste Klassiek & Techniek-lezersavond van 2023. Je bent van harte welkom en hopen op je komst.

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

Donderdag 5 januari luiden wij gezamenlijk het nieuwe klassiekerjaar in op de eerste Klassiek & Techniek-lezersavond van 2023. Je bent van harte welkom en hopen op je komst.

Classic Car Show Maastricht 2023

Een goed begin, is het halve werk. Heb je zin in een gezellig klassieker-uitje? Kom dan op 13, 14 of 15 januari naar de Classic Car Show Maastricht 2023. Wij zullen er, als vanouds, met Klassiek & Techniek aanwezig zijn en verwelkomen je graag op onze stand. Voor de bezoekers van deze eerste lezersavond hebben wij enige vrijkaarten beschikbaar (zolang de voorraad strekt).

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 5 januari bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)

Ecomaxx-benzine voor klassiekers

Wil je dat jouw geliefde klassieker(s) na de winterslaap weer gezond en vlot ontwaakt? Denk dan aan Ecomaxx-benzine voor het slapen gaan. Voor meer informatie vraag Benno (Op de lezersavond of telefonisch op: 0570-565029 of via mail: benno@klassiek-techniek.nl)

Taxatie 

Taxateur Jan-Erik Plettenburg van Plettenburg Taxaties komt naar de lezersavond voor het taxeren van klassiekers voor de verzekering. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan graag vooraf aanmelden (Telefoon Jan-Erik Plettenburg: 06 - 16 08 81 87).

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 

Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme