Klassiek en Techniek lezersavond 6 juli Welsum

Kom gezellig langs om elkaars klassiekers te bewonderen

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

Morgen is het weer de eerste donderdag van de maand en dus is er de Klassiek & Techniek-lezersavond. Deze avond geen speciaal thema, wel een gezellige avond in goed gezelschap van klassieke autoliefhebbers met een hapje en drankje.

Anders dan de stormachtige natte dag van vandaag belooft het deze donderdag een mooie droge dag te worden. Na een dag binnen zitten is het wellicht tijd voor een leuk ontspannen ritje naar Welsum.

We zien je graag en hopen dat we jouw klassieker deze avond kunnen bewonderen.

Save the date: Zaterdag 2 september 2023 'IJSSELCLASSICS'

Op zaterdag 2 september start voor de 15e keer de 'IJsselclassics' vanaf de mooie terreinen van Eettapperij Bijsterbosch en Camping 'De Stuurmanskolk' in Welsum.

Een oldtimerfestival dat open staat voor alle klassiekers op vier of meer wielen van tenminste 25 jaar oud dus voor personenauto's, bedrijfswagens, trucks en tractoren.

Jaarlijks kan je hier genieten van een grote diversiteit aan klassieke voertuigen uit binnen- en buitenland en van een prachtige route door de IJsselvallei en over de Veluwe. Deze dag wordt gezellig afgesloten met een barbecue-buffet.

Voor meer informatie over dit gezellige en mooie evenement en inschrijven, kijk op: https://ijsselclassics.nl 

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 6 juli bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 

Bewonderen van en verhalen horen over de aanwezige klassiekers
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)

Taxatie 

Taxateur Jan-Erik Plettenburg van Plettenburg Taxaties komt naar de lezersavond voor het taxeren van klassiekers voor de verzekering. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan graag vooraf aanmelden (Telefoon Jan-Erik Plettenburg: 06 - 16 08 81 87).

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 

Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme