Klassiek en Techniek Lezersavond 7 december

Klassieker Pub Quiz, gezelligheid tussen kerst en oud en nieuw

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

 

De dagen worden korter, het gros van de klassiekers slaapt en morgen is alweer de laatste Klassiek & Techniek-lezersavond van 2023. Dit gezellige jaar sluiten we feestelijk af met de inmiddels traditie geworden 'Klassieker Pub Quiz' onder de bezielende leiding van quizmaster Jack van Asselt.

In deze quiz zal onze oldtimer-kennis weer op de proef gesteld worden. Welke klassiekers herken je? Welk detail hoort bij welke auto? En nog veel meer vragen en grappige fragmenten uit de oude doos.

 

Denk jij dat je wat af weet van klassiekers en durf je mee te doen? Kom dan morgen 7 december naar de gezellige Klassiek & Techniek-lezersavond waar je als klassiekerliefhebber altijd in goed gezelschap bent.

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 7 december bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)
20.00 uur Klassieker Pub Quiz o.l.v. quizmaster Jack van Asselt

Zoek je nog een leuk cadeautje voor de kerst (of voor jezelf)? Klik hier om een bezoek te brengen aan onze nieuwe webshop! 

Wil je alvast wat lezen? Klik dan hier om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 

Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme