Klassiek en Techniek nummer 260

De nieuwe editie is uit

Het is tijd voor nummer 260. 

Uiteraard laten wij een aantal lezers aan het woord in waar gebeurd. Zo lees je hands on van andere lezers welke problemen ze tegen komen en hoe ze het op hebben gelost, of niet!

Natuurlijk hebben wij weer een aantal leuke artikelen.

We lezen het verhaal van een GSA die in de brand vloog. Gelukkig kon de auto eigenhandig geblust worden voordat de brandweer arriveerde. Dan moet de auto nog naar huis, en uiteraard wil je hem opknappen, Hoe doe je dat?

Het verhaal van een Peugeot 404 die eens eerder is opgeknapt en nu naar jaren toch weer aandacht nodig heeft. Dus vertellen we het verhaal van de zelfde 404 als die wij ook eens 16 jaar geleden in ons blad hadden.

Een van onze redacteuren heeft een futuristische Nash Airflyte gekocht, zijn verhaal over het transporteren van de auto.

Een andere redacteur heeft een nieuw project, een echt Lancia.

Daarnaast nog aandacht voor, Mercdes, Porsche, Matchless en nog veel meer!

Abonnees krijgen nummer 260 in de bus (of hebben die al ontvangen). Ben je geen abonnee (waarom niet?) dan ligt nummer 260 in de betere boekhandel, of is rechtstreeks te bestellen bij onze uitgever, kun je meteen een abonnement afsluiten. Want dan krijg je ook toegang tot ons digitaal archief, met honderden artikelen uit 260 nummers Klassiek en Techniek.

This is Sliced Diazo Plone Theme