Klassiek en Techniek nummer 266

Klassiek en Techniek, het blad voor oldtimer en klassiekers, ligt gewoon op de deurmat en in de winkel dit weekend

Gelukkig hebben we het weer voor elkaar gekregen, er ligt weer een nieuwe Klassiek en Techniek klaar. Nummer 266 is gereed en ligt eind deze week op de deurmat of in de winkel. 

Is het op dit moment een probleem omdat de winkels dicht zitten, vrees niet, want er is gewoon nog steeds een abonnement af te sluiten, of om gewoon losse nummers te bestellen! Dan komen ze gewoon thuis in de brievenbus. 

Met een abonnement heb je dan nog het voordeel van het online archief, daarin staan veel oude artikelen waarvan we er ook een aantal online zetten deze dagen. Dus kijk op onze website voor meer informatie en nog meer leesplezier.

Nummer 266 gaat ons weer veel mooie verhalen brengen. Zoals de vergelijking tussen een Wolseley 16/60 en een Peugeot 404. Deze schitterende klassiekers mogen de cover sieren van ons oldtimerblad.

De Fiat Panda, (de klassieke Panda), is nu ondertussen ook een echte Oldtimer en had een jubileum dit jaar. Wij duiken in de historie van een aantal modellen.

En dan de grote vraag, twee dezelfde auto's van 2 fabrikanten, de oude grote Bentley en Rolls Royce uit de jaren 80 bij elkaar. Klassieke mastodonten uit de jaren 80.

Daarnaast nog een verhaal over een Riley Lynx. Een restauratie van een bijzondere Borgman.

En natuurlijk is er aandacht voor waar gebeurd, we hebben nog wat evenementen gevonden en we zien wat oud klassiek roest.

 


 

Een gratis kijkje nemen in ons online archief kan, we hebben >> HIER << een artikel voor u klaar gezet. 

This is Sliced Diazo Plone Theme