Klassiek en Techniek nummer 274

Nummer 274 vol met klassieke auto’s en motoren komt deze week uit

 

Nummer 274 is gereed en ligt eind deze week op de deurmat. Bent u nog geen abonnee dan is deze online via de website te bestellen. Via de boekhandel kan weer na 19 januari 2021

Wat kunt u in deze editie verwachten?

Zoals we eerder al gemeld hebben is vanaf de eerste editie in 2021 Klassiek en Techniek weer gegroeid. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Icons uit Belgie. Vanaf nu zal in elke K&T een aantal pagina's opgemaakt worden door onze Belgische vrienden. We heten hierbij ook alle nieuwe abonnee's uit Belgie van harte welkom en hopen dat jullie genieten van ons mooie blad en zelf ook af en toe leuke bijdragen kunnen leveren. 

Op de cover van Klassiek en Techniek staan een Saab en een Alfa Romeo. Van de voorkant zien ze er normaal uit, maar in werkelijkheid zijn het stationwagons. Een bijzondere vergelijking van 2 aparte stations in nummer 274.

Verder hebben wij voor de derde keer in onze geschiedenis de pekelbakkentest gehouden. Wat rijden onze lezers in de wintermaanden en waarom kiezen ze hiervoor, want sommige zijn ondertussen zelf klassiek!

We hebben toch nog wat foto's gevonden voor onze evenementen pagina. Voor de volgende editie houdt onze oproep op de website en op onze facebook pagina in de gaten. 

Uiteraard hebben wij ook weer wat mooie sleutelverhalen uit onze rubriek Waar Gebeurt. 

In deze Klassiek en Techniek hebben wij aandacht voor het vervangen van een kabelboom. Hoe doe je dat en waar moet je op letten?

Verder hebben we in K&T aandacht voor een Ford Anglia Torino. 

We maken ook kennis met een Talbot Sunbeam, een auto die je nooit meer ziet. 

Bent u nog geen abonnee? Voor € 49,95 krijgt u een heel jaar lang elke maand een nieuw nummer en heeft u toegang tot het online archief met heel veel artikelen uit voorgaande jaren. 

klik <hier> om abonnee te worden

Bent u geen lid, maar wilt u graag toch dit nummer of andere nummers los bestellen?

https://www.klassiek-techniek.nl/contact/klassiek-techniek-niet-in-het-rek-van-uw-tijdschriftenwinkel

 

This is Sliced Diazo Plone Theme