Klassiek en Techniek nummer 277

Nummer 277 vol met klassieke auto’s en motoren komt deze week uit

Nummer 277 is gereed en ligt eind deze week op de deurmat. Bent u nog geen abonnee dan is deze online via de website te bestellen. Klassiek en Techniek nummer 277 is enkel en alleen online verkrijgbaar en niet via de boekhandel. Ook niet als de boekhandel weer open gaat begin maart!

Wat kunt u in deze editie verwachten?

Uiteraard heeft Icons weer 4 pagina's toegevoegd aan ons mooie blad 

Op de cover van Klassiek en Techniek staat ditmaal een Mercedes Benz 170. We maken uitgebreid kennis met de 170, de babybenz van vroeger. 

De Lancia Lambda heeft dit jaar z'n 100 jarig jubileum. Een mooi moment om even weer stil te staan bij deze prachtige auto's. We hebben hiermee twee prachtige hoofdartikelen in het blad staan.

Uiteraard hebben wij ook weer wat mooie sleutelverhalen uit onze rubriek Waar Gebeurt. Dit keer onder andere met Fiat, Honda, NSU, Mazda en Volvo

We gaan op bezoek bij auto presentator Werner Budding en leren zijn Chevrolet C20 kennen die hij zelf uit de VS heeft gehaald. 

In de techniek hebben we aandacht voor de Diesel. 

Ook gaan we weer op bezoek bij een museum; Het nationale bus museum.

Bent u nog geen abonnee? Voor € 49,95 krijgt u een heel jaar lang elke maand een nieuw nummer en heeft u toegang tot het online archief met heel veel artikelen uit voorgaande jaren. 

klik <hier> om abonnee te worden

Bent u geen lid, maar wilt u graag toch dit nummer of andere nummers los bestellen?

https://www.klassiek-techniek.nl/contact/klassiek-techniek-niet-in-het-rek-van-uw-tijdschriftenwinkel

Klassiek en Techniek nummer 277 is los te bestellen. Vanwege de coronamaatregelen en het sluiten van boekhandels is Klassiek en Techniek lastig verkrijgbaar via de boekhandel. Wilt u hem los bestellen dat kan via onze website voor maar 6 euro inclusief verzending. 

https://www.klassiek-techniek.nl/contact/klassiek-techniek-niet-in-het-rek-van-uw-tijdschriftenwinkel

This is Sliced Diazo Plone Theme