Klassiek en Techniek nummer 279

Nummer 279 vol met klassieke auto’s en motoren komt deze week uit

Nummer 279 is gereed en ligt eind deze week op de deurmat. Bent u nog geen abonnee dan is deze online via de website te bestellen. Klassiek en Techniek nummer 279 is ook gewoon in de winkel beschikbaar. Kun je hem niet vinden, of is de boekhandel te ver weg van het dorp verwijdert. Of misschien uit voorzorg ga je toch nog maar niet shoppen. Bestel dan gewoon nummer 279 via de website. Ook oude nummers zijn gewoon beschikbaar

Wat kunt u in deze editie verwachten?

Uiteraard heeft Icons weer 4 pagina's toegevoegd aan ons mooie blad.

Op de cover van Klassiek en Techniek staat ditmaal een Simca 1501. Een prachtige Special die erg zeldzmaam zijn geworden.  

We gaan op bezoek bij het Erwin Hymer Museum

Uiteraard hebben wij ook weer wat mooie sleutelverhalen uit onze rubriek Waar Gebeurt. Dit keer onder andere met Berini, Mercedes Benz, MG en Porsche

We gaan rijden met een Nissan 200 SX

Verder hebben wij een nieuw project de Citroen DS

Bent u nog geen abonnee? Voor € 49,95 krijgt u een heel jaar lang elke maand een nieuw nummer en heeft u toegang tot het online archief met heel veel artikelen uit voorgaande jaren. 

klik <hier> om abonnee te worden

Bent u geen lid, maar wilt u graag toch dit nummer of andere nummers los bestellen?

https://www.klassiek-techniek.nl/contact/klassiek-techniek-niet-in-het-rek-van-uw-tijdschriftenwinkel

Klassiek en Techniek nummer 279 is los te bestellen. Vanwege de coronamaatregelen en het sluiten van boekhandels is Klassiek en Techniek lastig verkrijgbaar via de boekhandel. Wilt u hem los bestellen dat kan via onze website voor maar 6 euro inclusief verzending. 

https://www.klassiek-techniek.nl/contact/klassiek-techniek-niet-in-het-rek-van-uw-tijdschriftenwinkel

This is Sliced Diazo Plone Theme