Klassiek & Techniek en Icons of elegance

Samenwerking Klassiek & Techniek en Icons of elegance

Welsum, 10 december 2020 - Oldtimermagazines Klassiek & Techniek en Icons of elegance zijn een engagement aangegaan. Vanaf het januari-nummer zal Klassiek & Techniek uitgebreid worden met de Belgische inbreng op oldtimergebied door Icons of elegance. Met deze samenwerking maken de uitgevers zich sterk voor het blijven rijden en genieten van het mobiele erfgoed in Nederland en België.

‘Ooit waren de klassiekers van nu, iconen voor technische vernieuwing en design. Zelfs als ze in grote aantallen in het straatbeeld aanwezig waren, had ieder merk zijn eigen karakter en was van verre te herkennen. Dat moeten we koesteren’, aldus de woordvoerder van de uitgeverij.

Ruim 22 jaar hebben bezitters en liefhebbers van klassiekers baat bij verhalen, kennis en praktische kunde, die Klassiek & Techniek geeft om deze vertegenwoordigers van de rijdende geschiedenis in stand te houden.                                                                                                          

Sinds 2015 is Icons of elegance actief in België; een magazine waarin alle facetten van historische auto’s aan bod komen.

Hun voorliefde voor klassiekers heeft de uitgevers van beide magazines samengebracht. Vanaf 27 december 2020 is het maandblad Klassiek & Techniek nummer 274 met daarin opgenomen Icons of elegance, verkrijgbaar per abonnement en in een groot aantal boekwinkels in Nederland en Vlaanderen.

This is Sliced Diazo Plone Theme