Koningsrit 27 april 2020

De Stichting Zomeractiviteiten Westerbork organiseert op 27 april 2020, (verjaardag Willem Alexander) voor de 10e keer de Koningsrit, een toertocht voor oldtimer/klassiekers.

Bij de redactie kregen wij deze oproep binnen:

 

Bij deze jubileum uitgave wil men graag groot uitpakken en komt men met het volgende programma:

-        Deelname staat open voor 50,  maximaal 60 auto's. 

-        Programma. In het centrum van Westerbork wordt een feesttent geplaatst met daarnaast een afgeschermd parkeerterrein voor de auto's.

-        De deelnemers worden verwacht tussen 10.00 uur en 10.45 uur. Om 11.00 uur wordt gestart met de tocht.

-        Bij binnenkomst ontvangen de deelnemers koffie/thee met gebak, enkele consumptiemunten en een rallybord en natuurlijk een routebeschrijving. Daarnaast krijgt elke inzittende een gratis lot voor de verloting na de rit. Hoofdprijs een E-bike!

-        De kosten bedragen 10 euro per auto met 2 inzittenden. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Tussen 12 en 16 jaar half geld. Bij meer dan 2 volwassen inzittenden per auto wordt per extra volwassen inzittende 15 euro gerekend.

-        De rit heeft een lengte van plusminus 110 kilometer.  Bij een restaurant wordt een middagpauze gehouden en de deelnemers een uitgebreide kofffietafel aangeboden. Ook dit zit bij de prijs in! Onderweg maakt foto Boezerooy een foto, die elke deelnemer na afloop gratis ontvangt.

-        Vanaf 15.00 uur komen de deelnemers terug in Westerbork.

-        De uitnodigingen worden begin januari 2020 verstuurd.

 

Op dit moment is er nog plaats voor 13 oldtimers. Wacht dus niet te lang doch geef u direct op als u mee wilt doen. Graag uw adresgegevens en emailadres doorgeven. 

 

Wim Bouland Email; wbouland46@planet.nl.

This is Sliced Diazo Plone Theme