Lezersavond 31 maart *let op vervroegd!*

Donderdag 31 maart is de komende Klassiek & Techniek-lezersavond. Eenmalig is de lezersavond een week naar voren geschoven en komen we donderdag a.s. bij elkaar in plaats van op de eerste donderdag van de maand.

Carlo Te Lintelo befaamd grafisch vormgever van o.a. Klassiek & Techniek en Corsa Italia, fotograaf, uitgever en klassiek autobezitter neemt ons mee naar de gepassioneerde wereld van de klassieker- en automagazines. Wat komt er bij kijken om je passie voor klassieke auto's om te zetten in een tijdschrift als Klassiek & Techniek? Wat kan er mis gaan? Als je zelf eens een artikel wilt schrijven, waar moet het aan voldoen? Van het maken van een oldtimer-artikel tot het drukken van een blad, Carlo geeft de geheimen prijs.

 

Dit belooft wederom een interessante en gezellige avond in het gezelschap van klassiekerliefhebbers te worden!

 

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 31 maart bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

 

- Vanaf 17.30 uur ontvangst 

- 19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
  drinkt betaal je)

- ca. 20.00 uur lezing 'Passie voor klassiekers, het magazine'

 

Taxatie 

Taxateur Jan-Erik Plettenburg van Plettenburg Taxaties is aanwezig. Indien je je auto wil laten taxeren voor de verzekering dan graag vooraf aanmelden (Telefoon: 06 - 16 08 81 87)

 

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

 

We verheugen ons op je komst!

 

Met klassieke groet, 
Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme