Lezersavond 6 oktober

Thema: Lassen of Lijmen

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

Donderdag 6 oktober is er weer een gezellige Klassiek & Techniek-lezersavond in Welsum. 

Lezing: 'Lassen of lijmen?'

In de lucht- en scheepvaart en in de moderne auto-industrie wordt er in plaats van metaal te lassen al veel met epoxy lijmen gewerkt. Deze avond neemt André Kielstra ons mee naar de wereld van kunstoffen en lijmen.

André Kielstra, leraar lastechniek, heeft zijn ervaring met verschillende kunststoffen en lijmen opgedaan in de grote luxe jachtenbouw. Als groot klassiek autoliefhebber is hij zijn ervaring met epoxy lijmen in gaan zetten bij de restauratie van oldtimers met verbluffende resultaten.

Deze avond zal hij ons de ins en outs van epoxy lijmen uit de doeken doen en wat deze voor onze geliefde klassieker kunnen betekenen.

Wil jij ook meer weten over hoe moderne lijmtechnieken toegepast kunnen worden bij klassiekers? Je bent van harte welkom op de lezersavond.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 1 september bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

- Vanaf 17.30 uur ontvangst 

- 19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
  drinkt betaal je)
- Rond 20.00 uur lezing 'Lassen of lijmen' door André Kielstra

Taxatie 

Taxateur Jan-Erik Plettenburg van Plettenburg Taxaties komt naar de lezersavond voor het taxeren van klassiekers voor de verzekering. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan graag vooraf aanmelden (Telefoon Jan-Erik Plettenburg: 06 - 16 08 81 87).

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 

Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme