Lezersavond 7 maart 2024

Ins en outs van carrosserie-restauraties

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

Deze eerste donderdagavond van de maand belooft weer een inspirerende avond te worden. Bas Jansen van het bekende 'Carrosseriebouw Jansen' komt ons deze avond vertellen over de ins en outs van carrosserie-restauraties van oldtimers en motoren en het opnieuw bouwen ervan.

Opgegroeid in het bedrijf dat al in 1937 is opgericht door zijn opa Reint, is Bas de derde generatie die dit prachtige ambachtelijke werk voortzet. Van vader op zoon zijn de kneepjes van dit specialistische vak doorgegeven. "Kan niet" bestaat dan ook niet als het op carrosseriewerk aankomt, "voor alles is een oplossing". 

Bas zal aan de hand van vragen zijn kennis over de ins en outs van het vak met ons delen. We nodigen je dan ook van harte uit om je vragen te verzamelen en naar de lezersavond te komen.

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 7 maart bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst 
19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en
drinkt betaal je)
20.00 uur lezing: "Carrosserie-geheimen" door Bas Jansen

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 
Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme