Lezersavond Klassiek en Techniek 2 mei

Rob Henneveld van de Fehac praat ons bij

Beste vrienden van Klassiek & Techniek,

Beetje bij beetje lijkt het dan toch lente te worden. Voor deze eerste donderdag van de maand wordt er zelfs volop zon met zomerse temperaturen voorspeld. Een mooie dag om met je geliefde klassieker een ritje over de IJsseldijk naar Eettapperij Bijsterbosch in Welsum te maken.

Deze avond vertelt Rob Henneveld van de belangenvereniging Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC) ons over, wat ons allen aangaat, het mobiel erfgoed. Hierbij staat het bewaren en beschermen van het mobiel erfgoed centraal en zullen de nieuwste ontwikkelingen op dit terrein aan bod komen.

Bij deze heten we je alvast van harte welkom!

Ideeën?

Op de Klassiek & Techniek-lezersavonden proberen wij iedere maand een interessant onderwerp in de schijnwerpers te zetten. Heb jij ideeën hiervoor of weet je sprekers die over klassieker gerelateerde onderwerpen kunnen vertellen, laat het ons weten. Samen maken we er weer een boeiend en gezellig jaar van.

Lezersavond: waar en wanneer?

Klassiek & Techniek-lezersavond, donderdag 2 mei bij Eettapperij Bijsterbosch, IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum.

Vanaf 17.30 uur ontvangst
 19.00 uur gezamenlijke maaltijd voor een 'prix d'amis' (alleen wat je eet en drinkt betaal je) en gezellig bijpraten
 20.00 uur lezing: "Mobiel Erfgoed" door Rob Henneveld

Wil je alvast wat lezen?  Klik dan hier  om een aantal leuke, technische artikelen te bekijken die we op onze website hebben staan.

We verheugen ons op je komst!

Met klassieke groet, 
Team Eettapperij Bijsterbosch en Team Klassiek & Techniek

This is Sliced Diazo Plone Theme