Meer plezier van uw Engelse klassieker door Cardriven.

OSS Cardriven is een bedrijf gericht op de klassieke Engelse autobezitter. Het voert technische aanpassingen uit, lost storingen op en stelt optimaal af. Doel is nog meer plezier van de auto te hebben.

U heeft een prachtige Engelse klassieker maar deze komt eigenlijk te weinig uit de garage. Bijvoorbeeld omdat de remmen niet voldoen in het huidige verkeer of omdat de motor niet lekker loopt. Het kan gaan om een defect in de originele techniek of omdat het wel werkt maar niet voldoet aan uw wensen. In alle gevallen gaat Cardriven samen met u aan de slag om tot de juiste, passende, oplossing te komen. Cardriven kijkt buiten de gebaande paden en voert de technische aanpassingen ook uit.

Bijvoorbeeld een Land Rover uit 1960: De auto was RHD en in het huidige verkeer traag, remde matig en stuurde te zwaar. Daarnaast was er de wens de auto terreinvaardiger te maken. De Land Rover moest van binnen en buiten onveranderd origineel en klassiek blijven ogen.

Oplossing door Cardriven: De originele 4 cilinder motor is vervangen door een Rover V8 en er is een gereviseerde versnellingsbak met overdrive geplaatst. De auto is omgebouwd naar LHD, voorzien van stuurbekrachtiging en schijfremmen rondom. De terreinvaardigheid is verbeterd door versterkte differentieels met difflocks en zwaardere steekassen.

Bovenstaande eigenaar is de Land Rover na de aanpassingen dagelijks gaan gebruiken en heeft nu elke dag plezier van deze klassieker!

De ervaring leert dat veel lokale garages u liever zien gaan dan komen; ze zijn nooit meer bezig met deze klassieke techniek. Cardriven verdiept zich in uw probleem of wens en lost op. Klassieke autoliefhebbers onder elkaar, met passie, informeel en persoonlijk contact.

Meer informatie op www.cardriven.nl of mail naar info@cardriven.nl.

This is Sliced Diazo Plone Theme