Nationale Oldtimerdag 2020 uitgesteld tot 2021

Corona slaat weer toe. Ook de nationale oldtimerdag gaat dit jaar niet door

CORONA

36e editie Nationale Oldtimerdag verplaatst

Door de uitbraak van het coronavirus en de gepaste maar strenge maatregelen van de overheid om het virus in te dammen, leven we in een onzekere en roerige tijd. We volgen de ontwikkelingen rond het virus en de richtlijnen van de overheid dagelijks op de voet. Door de aangescherpte maatregelen vanaf 23 maart jl. is het niet meer mogelijk om evenementen, gebeurtenissen, festiviteiten te organiseren tot minimaal 1 juni a.s.

 

Onze organisatiecommissie heeft zich gebogen over de gevolgen van die maatregel en we moeten tot onze grote spijt concluderen dat het organiseren van de 36e editie van de Nationale Oldtimerdag op zondag 21 juni a.s. niet verantwoord is. De gezondheid van deelnemers, bezoekers en onze vrijwilligers, inclusief de juryleden, staat voorop.

 

Nu doorzetten van de organisatie, met alle verplichtingen die daarbij horen, levert operationele risico’s op die de continuïteit van het grote evenement in gevaar kunnen brengen. Het is daarbij vanwege het verloop van de crisis nu niet in te schatten of de genomen maatregel per 1 juni wordt opgeheven of verruimd. Daarnaast bestaat de Nationale Oldtimerdag financieel op basis van vele sponsors (bedrijven en instellingen). Zij worden door de economische gevolgen van de crisis zwaar op de proef gesteld.

 

Dat alles heeft er toe geleid dat wij hebben besloten om de 36e editie van de Nationale Oldtimerdag uit te stellen en te verplaatsen naar zondag 20 juni 2021. We hopen van harte dat wij in 2021 opnieuw een beroep kunnen doen op oldtimereigenaren, collectioneurs, oldtimerverenigingen en automusea. Zonder hun medewerking en deskundigheid is een dergelijk evenement niet te organiseren.

 

De organisatie van de Nationale Oldtimerdag wenst een ieder die door het virus is getroffen van harte beterschap, leeft met droefheid mee met hen die een geliefde door de ziekte hebben verloren en hoopt dat zij die getroffen zijn door de beperkende maatregelen de wijsheid en kracht vinden om hun bedrijf of organisatie door deze moeilijke periode te loodsen.

 

Voor nu: zorg goed voor u zelf, uw naasten en iedereen om u heen, zodat we samen volgend jaar hopelijk kunnen genieten van de volgende editie van de Nationale Oldtimerdag. Wij gaan ervoor. Op naar 20 juni 2021!

 

Namens de organisatiecommissie Nationale Oldtimerdag

Met vriendelijke groet,

William van der Meulen, voorzitter 

This is Sliced Diazo Plone Theme