Oprichting Federatie Cardanfiets

Een combinatie van bedrijven met als inzet de promotie van de cardanfiets

 

Onlangs is de Federatie Cardanfiets opgericht. De bedrijven achter de merken ByAr bike, Beixo en Brikbikes zijn een samenwerking gestart om daarmee de bekendheid, inzet en promotie van cardanfietsen te bevorderen. Door de jarenlange ervaringen met en kennis van cardanfietsen te bundelen, wil de federatie het gebruik van cardanfietsen met deze duurzame en innovatieve aandrijving extra aandacht geven.

Bijeenkomst 
Op maandag 26 november van 13.00uur tot 17.00uur zal de Federatie Cardanfiets een eerste kennismakingsbijeenkomst voor de fietsvakhandel, de pers en geïnteresseerden organiseren.

Bij het Dutch Bicycle Centre op het Honigcomplex te Nijmegen geven de bedrijven en oprichters van de Federatie Cardanfiets (Brikbikes, Beixo en ByAr Bicycle) acte de présence , verzorgen technische demonstraties en verstrekken achtergrondinformatie over de toepassing en voordelen van de cardanas en de verkoop aan gebruikers.

Uiteraard is er de mogelijkheid om kennis te maken met een breed scala aan fietsen met een cardanas en is er mogelijkheid om deze te testen.

http://cardanfiets.com/

This is Sliced Diazo Plone Theme