Prewar Days - Oldtimerbeurs - Kortrijk 1, 2 en 3 december

Kom ook naar de Prewar Days in Kortrijk. Klassiek en Techniek is ook aanwezig!

Sinds 2019 is Kortrijk (België) het epicentrum voor de vooroorlogse auto-industrie in december. Met dit jaar geen uitzondering, hier wordt op 1, 2 en 3 december Prewar Days georganiseerd in Kortrijk Xpo. 
Prewar Days, de internationale oldtimerbeurs voor de vooroorlogse auto-industrie, ontvangt meer dan 60 exposanten uit niet minder dan 8 landen met meer dan 150 voertuigen en meer dan 100 meter onderdelen, documentatie en automobilia, verspreid over 6.000m². 
Bezoekers kunnen de eerste modellen verwachten die aan de basis lagen van de huidige autogiganten, de mooiste luxe auto's van de eeuwwisseling tot eind jaren 1930 of de opwindende sport- en grand prix-auto's uit tijden dat racen zonder beperkingen was.
Tickets zijn nu verkrijgbaar en kunnen worden besteld via de link.
Vergeet niet je kortingscode te gebruiken, PWD23M9, geldig tot 31 november.

De prijzen zijn als volgt
Online: €14 (mits gebruik van de kortingscode)
Aan de deur: €16
Weekendticket: €30

Je toegangsticket geeft je niet alleen toegang tot Prewar Days, maar geeft je ook een gratis St. Bernardus Tripel en €2,50 korting op een toegangsticket voor Oldtimermuseum Bossaert in Reninge. 
Hebt u interesse om deel te nemen aan Prewar Days? Aarzel niet om contact op te nemen via:info@prewardays.be.

Thema: Belgian Motoring History

België heeft een bijzonder trots erfgoed op het gebied van de auto-industrie. Het was een Belg, pater Ferdinand Verbiest, die in 1677 het eerste door stoom aangedreven voertuig beschreef, of wat sommigen beschouwen als 's werelds eerste auto. Voor de Eerste Wereldoorlog telde België bijna 200 verschillende autofabrikanten. Tussen 1900 en 1914 produceerde België beroemde auto's zoals de Minerva, Imperia, FN, Excelsior, Pipe, Germain, Nagant en Métallurgiqu. Driekwart van de productie werd over de hele wereld geëxporteerd. 
Kom een uitgebreide expositie aan Belgisch erfgoed ontdekken tijdens Prewar Days!

This is Sliced Diazo Plone Theme