Studebaker 2R5 Pick-up 1950

Studebaker 2R5 pick-up van Klassiek en Techniek wordt weer tot leven gewekt

Wie wel eens bij Benno Schmitz, de uitgever van ons blad Klassiek en Techniek, is geweest. Die heeft vast ook wel een rondleiding door de schuren gekregen. Daar staan vele auto's, waar Benno stuk voor stuk trots op is, en vooral overal een mooi verhaal bij heeft.

Karianne de vriendin van Benno is ondertussen ook gegrepen door het oldtimer virus. Natuurlijk schrijft ze regelmatig een column in Klassiek en Techniek waarbij ze de ervaringen met Benno en de auto's deelt. Zelf probeert ze ook het restauratie project te starten.

De Studebaker moest het worden. Maar dagen werden weken en weken werden maanden. Een roman was belangrijker dan het sleutelen. Maar nu worden er serieuse stappen gemaakt. Met vereende krachten is de Studebaker uit de verste hoek van de schuur getrokken en deze staat nu eindelijk bereikbaar voor het sleutelwerk. Verschillende onderdelen zijn besteld en de Studebaker maakt weer een comeback in Klassiek en Techniek. Daarnaast wist Karianne de aandacht te trekken van het dagblad de Telegraaf en afgelopen zaterdag stond ze stoer naast de Studebaker groot in de krant. We hopen dat we haar snel op de weg kunnen begroeten.

 

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme