Team Klassiek en Techniek

Inzicht in het team

 

 

Laten we heel eerlijk zijn, alle teamleden van Klassiek en Techniek zijn gek van auto's. Ze hebben vaak meerdere klassiekers in de garage staan in meer of mindere mate rijdend. De meeste waarschijnlijk in restauratie en daar komt onze inspiratie ook vandaan.

 

 

Of het nu gaat om een stukje techniek waar we enorm van genieten, de historie of zeldzaamheid van een auto. De eenvoud of juist de complexiteit, we zijn van alle markten thuis met ons brede team. Sterker nog er zitten zelfs mensen tussen die eigenlijk helemaal niet kunnen sleutelen en alles het liefst uit besteden. Samen vormen we echter team Klassiek en Techniek. En we delen allemaal de zelfde passie namelijk die van de geur van olie en benzine. Welke auto ook, een bekende klassieker, een zeldzaam model. Over alles worden we enthousiast. En dat delen we graag in woord en beeld. 

Een paar weken geleden was het grootste deel van het team samen in Ede en hadden we een redactie vergadering bij Imparts. 

Tussen de te nog verkopen auto's kwamen wij samen. Niet iedereen kende elkaar, dus dit was het perfecte moment om elkaar de hand te schudden. Te praten over auto's, en onze passie en elkaar te leren kennen. 

Het was een hele mooie middag waarbij we veel van elkaar geleerd hebben en ook de visie van Klassiek en Techniek hebben mogen ervaren. 

De komende jaren gaan we weer vol energie mooie verhalen brengen. Restauraties, technische verhalen, kennismaken met vreemde auto's. Terug in de historie, een blik op de toekomst af en toe. Alles komt voorbij. 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme